5 жовтня 2023 19:23

Ван Дейк – про гру з "Юніоном" у ЛЄ: "Наш дух і єднання можуть нам добре послужити"

Захисник «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк хоче, щоб команда зберегла колективний дух та згуртованість перед матчем 2-го туру групової стадії Ліги Європи з «Юніоном».


«Я гордий бути капітаном цього клубу, пишаюся тим, що очолюю цю команду, і пишаюся вболівальниками, які підтримували нас щосили, коли так багато було проти нас. Цей колективний дух може лише послужити нам добру службу у майбутньому. Так, окуляри пішли назавжди, але ніщо не заважає нам використовувати позитивні моменти, і найбільшим для мене було те, як ми всі трималися разом. Знову ж таки, результат пішов проти нас, але в багатьох відношеннях це був «Ліверпуль» у його зухвалій формі.

Не те щоб ми не продемонстрували ці якості вже в цього сезону. Ми показали їх у іграх, у яких ми відставали та поверталися, щоб перемогти. Ми показали їх в інших матчах, коли нас було менше, але ми продовжували битися так, начебто у нас на полі все ще було 11 гравців. Отже, ми повинні продовжувати вставати, коли нас збивають з ніг, і, сподіваюся, почнемо із сьогоднішньої гри», — наводить слова Ван Дейка сайт клубу.