5 жовтня 2023 14:31

Онана не хоче їхати на Кубок Африки у січні через складний початок у МЮ. Так він має намір показати прихильність до нового клубу

Андре Онана не хоче їхати на Кубок Африки через невдалий старт у «МЮ».


Як пише ESPN з посиланням на джерело, знайоме із ситуацією, воротар не дуже хоче залишати розташування «Манчестер Юнайтед» заради поїздки на Кубок Африки зі збірною Камеруну в січні через те, як непросто почалася його кар'єра на «Олд Траффорд».


У разі участі у турнірі Онана протягом місяця не зможе грати за МЮ. Джерело, близьке до гравця, розповіло, що пріоритет Андре – новий клуб. Воротар, який припустився кількох результативних помилок на старті сезону, хоче зосередитися на «Юнайтед» і продемонструвати прихильність до клубу.


Нагадаємо, під час ЧС-2022 Онана оголосив про завершення кар'єри у збірній Камеруну через конфлікт із тренером. Він погодився повернутися в команду на заключні матчі кваліфікації на Кубок Африки після тиску уряду країни та Камерунської федерації футболу.


Під час переговорів про трансфер з «Інтера» влітку Онана сказав Еріку тен Хагу та керівникам «Манчестер Юнайтед», що не планує повертатися до збірної. Проте джерело повідомило ESPN, що тренер з розумінням ставиться до ситуації, в якій опинився голкіпер, і не втручатиметься у ухвалення рішення.


Онана був викликаний на товариські матчі проти Росії та Сенегалу, які відбудуться у рамках жовтневої паузи на матчі збірних.