5 жовтня 2023 14:01

Вікторія Бекхем сказала, що вони з Девідом – із робітничого класу. Почувши це, екс-футболіст змусив її розповісти, що вона їздила до школи Rolls-Royce

Девід Бекхем змусив Вікторію розповісти, що батько возив її до школи Rolls-Royce.


У документальний фільм про екс-футболіста «Манчестер Юнайтед» та «Реала», який вийшов на Netflix сьогодні, увійшла розмова Девіда та Вікторії, що сталася після того, як вона почала розповідати про своє походження.


«Ми обидва виросли у сім'ях, які дуже багато працювали. Ми з робітничого класу», – сказала Вікторія. Бекхем, який у той момент перебував у сусідній кімнаті, почув це, виглянув з-за дверей і сказав: «Будь чесною!». Вікторія відповіла: «Я говорю чесно!»


Потім Девід запитав: На якій машині тато возив тебе до школи? Вона почала відповідати: "Мій тато займався..." Бекхем її перебив і сказав: "Ні. Одна відповідь». "Мій тато..." - продовжила Вікторія. Що це була за машина? – знову спитав Бекхем. "Це непроста відповідь", - сказала Вікторія. «На якій машині тато возив тебе до школи?» – повторив Девід. "Дивлячись про що мова", - сказала вона. Ні. Ні, ні, ні», – відреагував Бекхем.


Окей. У 80-х мій тато мав Rolls-Royce», – сказала Вікторія.

«Дякую», – сказав Бекхем і втік за дверима.


Девід та Вікторія одружені 24 роки. У них четверо дітей.