4 жовтня 2023 08:57

Ерік тен Хаг – про 2:3 з "Галатасараєм": "Ще нічого не втрачено. Ця поразка має стати паливом для гри з "Брентфордом"

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг прокоментував поразку від «Галатасарая» (2:3) у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.


«Думаю, гра була під нашим контролем, але потім ми припустилися помилок, яких зазвичай не робимо. Їх не можна робити на такому рівні, за це швидко карають.

Вирішальною стала не помилка одного гравця, а невдалі дії усієї команди, тому ми не виграли матч, який мали вигравати.


Заміна Межбрі у перерві була тактичним ходом. Думаю, він зіграв добре, але я хотів трохи покращити контроль м'яча центрі поля, тому випустив Еріксена.


Хейлунн провів чудовий матч, він постійно створював загрозу. Він забив два прекрасні м'ячі, тож ми цим задоволені. Звичайно, Расмус дуже розчарований, тому що ми програли, але він може бути дуже задоволений своїми голами.


Мені потрібно поговорити з великою кількістю гравців, але, звісно, я також маю поговорити з Онана. Я зроблю це і підтримаю його, тому що він чудовий воротар.


Ще нічого не втрачено, попереду ще чотири матчі в ЛЧ. Кожна гра важка, але ми знаємо, що робити і знаємо, яка наша мета.


Думаю, найважливіше зараз для нас – заспокоїтися і з нетерпінням чекати суботнього матчу з «Брентфордом». Нам потрібно набратися сил і знову йти вперед. Поразка, якої ми зазнали, має стати паливом для наступної гри», – сказав тен Хаг.