2 жовтня 2023 20:19

"Його на плечах повинні нести": Циганик назвав гравця "Динамо", який заслуговує виклику в збірну України

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" розповів чи вважає він, що півзахисник "Динамо" Володимир Бражко заслуговує на виклик в національну збірну.


"Він не те, що заслуговує, його на плечах повинні нести. Це може бути заміна Степаненку. Це той футболіст, який може дати величезний об’єм роботи, він може встигнути і в обороні, я бачив він закривав позицію центрального захисника, він встигає попереду, в нього хороше відчуття голу, дуже хороший, він в принципі все вміє. Можливо не вистачає впевненості, тонкості, де можна прийгяти ризикованіше рішення, вінпереживає і це не робить. Я вже 3 програми поспіль кажу, що не розумію, чим Назарина краще від Бражка! Чому Назарина в збірній, а Бражко не в збірній? Бражко весь минулий сезон відіграв у "Зорі", був лідером команди, здорово почав цей сезон.


Мені підтвердили, що була пропозиція від "Торіно" по Бражку. Спочатку пропонували 5 млн, потім з бонусами трохи більше, але президент "Динамо" сказав, що цей гравець буде коштувати набагато більше. В "Динамо" в нього вірять, якщо його хочуть купити, то треба робити серйозну пропозицію. Це гравець, який буде грати на дуже серйозному рівні".