2 жовтня 2023 15:21

"Червонітимуть перед нами": у футбольному клубі Кадирова розмріялися про перемогу над Україною

Фото - ua.depositphotos.com


Президент грозненського "Ахмата" Магомед Даудов розмріявся про перемогу Росії у злочинній війні проти України, після чого РФ нібито диктуватиме свої умови у спорті. Глава улюбленого клубу чеченського тирана Рамзан Кадирова у войовничому стилі висловив абсурдну думку про те, що команди з країни-агресорки визначатимуть, хто зможе брати участь у міжнародних змаганнях.


Про це Даудов заявив в інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Матч ТВ". Член партії "Єдина Росія" та поплічник режиму кремлівського диктатора Володимира Путіна додав, що після повернення команд з РФ у міжнародні футбольні змагання функціонери нестимуть відповідальність за відсторонення агресорів.


"Впевнений, що найближчим часом ми переможемо у спеціальній військовій операції (так у Росії ганебно називають війну в Україні – ред.), поставимо керівництво цих організацій перед фактом, і вже ми маємо дати їм дозвіл, грати з нами чи не грати. Я вірю, що ми переможемо, і ці люди червонітимуть перед нами, перед нашими гравцями за те, що позбавили їх своєї професії у ці роки. Впевнений, усе буде нормально", – сказав Даудов.


Раніше Європейський футбольний союз (УЄФА) вирішив повернути російські збірні до юнацьких турнірів. Після цього бойкотувати матчі із представниками РФ вирішили 11 країн.