2 жовтня 2023 10:14
1

Журналіст: "Рано чи пізно "Динамо" поплатиться за те, що не добиває свого суперника"

Журналіст Володимир Звєров прокоментував гру «Динамо» в матчі з «Олександрією».


– Мало хто очікував, що «Олександрія» зможе чимось відповісти «Динамо». Після поразки від «Оболоні» читалося, що «Динамо» вийде і почне «топтати» своїх суперників. Тим більше суперників, які зараз не у найкращому ігровому стані та з великою кількістю травм.


Що сталося? «Динамо» традиційно для себе в цьому чемпіонаті виграло з великим рахунком і багато пропустило. Кияни виграли з рахунком 4:2 вже втретє цього сезону. Таке враження, що напад «Динамо» грав проти захисту «Динамо». У цих іграх перемагає напад «Динамо».


Але в матчі з «Олександрією» одна й та сама історія переслідувала «Динамо». Не знаю, це ефект першого голу, чи хвороба першого голу. Немає якогось терміну, назвемо це так. Швидкий м’яч у перші 20 хвилин, можливість забити ще не один м’яч у першій частині тайму, і після цього «Динамо» заспокоюється та втрачає імпульс. І «Динамо» зрештою пропустило, як і в матчі з ЛНЗ. Забив Бражко, а потім забив у «Олександрії» Джевані.


«Динамо» дуже допомогло, що на 44-й хвилині одразу після пропущеного Ярмоленко прострілив на Ваната і «Динамо» забило чудовий м’яч. Але питання все одно залишається в тому, що рано чи пізно така серія може закінчитися. Рано чи пізно «Динамо», я думаю, поплатиться, що не добиває свого суперника. Все є для того, щоб добити і закінчити гру в перші 30 хвилин й далі грати відносно спокійно.


Так, ситуація така, що в суперників буде один шанс, будуть два шанси. Достатньо вони дають можливостей суперникам, щоб створювати ці моменти. Але, знову ж таки, забивають вони багато – 20-10 різниця забитих і пропущених м’ячів після шести матчів. Це однозначно найвидовищніша команда чемпіонату, яка багато забиває, але й багато пропускає.

Я вже неодноразово писав, що трохи заспокоїтись можна тільки при рахунку не менше чим 3:0!