30 вересня 2023 08:42

Ігор ЦИГАНИК: "Динамо" потрібно миттєво реабілітовуватися проти "Олександрії" за виліт з Кубка України"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Олександрія».


- «Динамо» Київ вилетіло з Кубка України. Хейту в бік «Біло-синіх» посипалося вдосталь, ніхто не очікував, що команда зазнає поразки від «Оболоні» на такій стадії.

Колективу Мірчі Луческу потрібно миттєво реабілітовуватися тепер проти «Олександрії» в УПЛ. Команда Руслана Ротаня пройшла в Кубку України «Рух» (1:0) на фарті, застосувала чималу ротацію складу.


Але загалом «Олександрія» зараз демонструє незрозумілий футбол, нестабільно виглядає, зазнає невдач, йде без виграшів у чемпіонаті шість турів поспіль.

«Олександрія» може потрапити під «гарячу руку» «Динамо» Київ. «Біло-сині» можуть тепер повністю зосередитись на УПЛ і будуть прагнути боротися за чемпіонство. Тому ставлю на перемогу «Динамо» Київ з форою (-1) та спробую знову підтримати Владислава Ваната ставкою на його гол.