29 вересня 2023 23:05

Сантьяго Хіменес зацікавив дортмундську "Боруссію"

Форвард роттердамського "Фейєноорда" Сантьяго Хіменес ударно провів "Де Класікер" проти амстердамського "Аякса". Спочатку оформивши дубль, а в дограванні у середу відзначився ще раз – і це не просто хет-трик, а й уже одинадцятий гол мексиканського форварда в шести матчах!


Подібна результативність не могла не привернути увагу великих клубів до форварда збірної Мексики – тому на Хіменеса, чий контракт із "Фейє" діє до 2027 року, за інформацією Bild, уже претендує дортмундська "Боруссія". Клубні скаути, відвідавши "Де Класікер", залишилися задоволені грою Сантьяго. У "Боруссії" мексиканця можуть розглядати як імовірного наступника форварда збірної Нідерландів Доніеля Малена, яким уже всерйоз зацікавився "Ліверпуль" (чи означає це, що "червоні" все-таки продадуть Мохамеда Салаха в Саудівську Аравію?).


Однак, щоб підписати Сантьяго, дортмундцям, напевно, доведеться витримати непросту конкуренцію з трьома іншими англійськими клубами – Хіменес, який минулого сезону переїхав до Ередівізіє, але встиг забити 23 голи та віддати три асисти, влітку зіткнувся з інтересом з боку лондонських "Челсі", "Арсеналу" та "Тоттенгема" (невже "шпори" бачать саме мексиканця зміною Харрі Кейну?). З іншого боку, на даний момент "Боруссія" точно не потребує насамперед зміцнення лінії атаки.