26 вересня 2023 12:28

"Не хотів псувати стосунки з президентом "Зорі": Казаков пояснив, чому Шаблій не допомагав у вирішенні проблем

Вихованець ДЮСШ київського Динамо, ексгравець Зорі, півзахисник Максим Казаков, відверто розповів, чому в нього не склалася кар'єра в луганському клубі.

Півзахисник друголігової Дружби з Мирівки Максим Казаков детально пояснив, через кого його кар’єра в українській Прем’єр-лізі пішла під укіс.


«Я поїхав на літні збори із Зорею до Польщі. Після однієї з контрольних ігор мене та ще деяких хлопців запросили на зустріч із головним тренером Патріком ван Леувеном та генеральним директором, на якій нам повідомили, що на нас не розраховують.


Тоді я звернувся до свого тодішнього агента Вадима Шаблія із проханням знайти мені команду, і через деякий час він організував для мене перегляд у ФК Львів».


Однак і в цьому клубі в Казакова не все склалося так, як він того хотів.


«Потренувався там пару тижнів та відіграв дві-три контрольні гри, після чого головний тренер Олег Дулуб сказав мені, що я йому не підходжу. Я продовжив пошуки нової команди через Шаблія.


Шаблій казав: «Давай через два-три дні, через пару тижнів…». Все затягувалося. У мене із ним як раз у той час сплив контракт. Думаю, що він не хотів через мене псувати стосунки із президентом Зорі (гравець до 2023 року перебував на контракті із Зорею, – прим.)», – розказав Казаков в інтерв’ю «Українському футболу».


У складі луганської Зорі 27-річний центральний півзахисник провів дев’ять матчів.


За Дружбу з Мирівки Казаков на даний момент зіграв дев'ять матчів: один гол, одна результативна передача.