24 вересня 2023 09:12

Еванс — про 200-й матч за МЮ: "Найкращий вечір у моєму житті"

Захисник "Манчестер Юнайтед" Джонні Еванс поділився емоціями після гостьового матчу 6-го туру Англійської Прем'єр-ліги з "Бернлі" (1:0), в якому він віддав гольову передачу на Бруну Фернандеша. Для північноірландця ця гра стала 200-ю у складі манкуніанців.


35-річний футболіст влітку уклав однорічний контракт із «МЮ» після того, як залишив «Лестер Сіті» як вільний агент. У грі з Бернлі Еванс вперше з 2015 року вийшов у стартовому складі манкуніанців.

«Я насолоджувався кожною хвилиною. Перед грою було таке відчуття, що я не можу дочекатись початку, це було чисте хвилювання. Коли під'їжджали сюди автобусом, я був у захваті. Це мій 200-й матч за «Манчестер Юнайтед», я ніколи не думав, що колись досягну цієї цифри – найкращий вечір у моєму житті.


Коли досягаєш певного віку, починаєш згортати свою кар'єру. Мені зателефонували з «МЮ», а я не мав інших варіантів, тому я просто прийняв його, постарався зробити все можливе на тренуваннях, щоб скористатися своїм шансом. У такій ситуації просто сподіваєшся, що тіло витримає.


У мене не виникало думки, що я вийду у стартовому складі — мені сказали, що моя роль полягатиме у забезпеченні конкуренції, і саме таким був мій підхід. Але через кілька травм у партнерів у мене з'явилася можливість вийти у стартовому складі цього вечора. Думаю, що я добре зарекомендував себе і справді приніс свій досвід», — наводить ESPN слова Еванса.


«МЮ» перервав серію із трьох поразок поспіль. В АПЛ команда після виграшу у Бернлі піднялася у верхню половину таблиці.