22 вересня 2023 12:21

Едегор – про новий контракт із "Арсеналом": "Я знайшов місце, яке дійсно можу називати своїм домом"

Напередодні лондонський Арсенал офіційно оголосив про продовження контракту зі своїм капітаном, лідером та атакуючим півзахисником Мартіном Едегором, який буде розраховано до літа 2028 року.


24-річний норвезький плеймейкер поділився враження від рішення пов'язати своє майбутнє з "канонірами".


"Підписати новий контракт із Арсеналом було для мене дуже легким рішенням з багатьох причин. Головним чином те, що ми зараз робимо як клуб, є особливим, і я хочу бути частиною цього. Я дуже радий тому, що тут відбувається. Я знайшов місце, яке я дійсно можу називати своїм домом.


Моя історія, можливо, дещо інша, оскільки я ходив по різних клубах починаючи з 16 років. Але в Арсеналі з першого дня я почувався чудово, і тепер це, безумовно, мій дім. Я просто хочу подякувати всім, хто працює у клубі і, звичайно, нашим фантастичним вболівальникам. Я продовжуватиму робити все, щоб досягти успіху в цьому клубі в наступні роки", — цитує слова Едегора офіційний сайт Арсеналу.


Нагадаємо, Едегор став повноцінним гравцем Арсеналу після піврічної оренди влітку 2021 року, перейшовши з мадридського Реала за 35 мільйонів євро.


У минулому сезоні норвежець провів у рамках АПЛ 37 поєдинків, в яких він забив 15 голів та віддав 8 результативних передач. Наразі портал Transfermarkt оцінює Мартіна в 90 мільйонів євро.