18 вересня 2023 08:14

Іско: "Не відчував, що останніми роками в "Реалі" до мене ставилися несправедливо"

Півзахисник «Реал Бетіса» Іско розповів про вихід з «Реал Мадрида».

«Не відчував, що останніми роками в «Реалі» до мене ставилися несправедливо, хоча, гадаю, я міг би грати більше. Футбол складний, важливо вміти адаптуватися до будь-якої ситуації. Я більше зосереджений на тому, що я можу зробити, щоб змінити ситуацію, ніж те, що можуть зробити інші.

Мені хотілося б отримати теплий прийом від уболівальників на «Сантьяго Бернабеу», тому що «Реал» був найважливішою командою в моїй кар'єрі, яку я завжди любитиму і поважатиму. Я завжди намагався робити все, що міг, хоча, можливо, мені слід було піти раніше через мою ситуацію останнім часом. Але з усього можна отримати уроки», — наводить слова Іско AS.

Іско провів у «Реал Мадриді» з 2013 по 2022 рік. За цей час він провів 353 гри, забив 53 м'ячі та віддав 57 гольових передач. Разом із командою іспанець виграв п'ять титулів Ліги Чемпіонів, три Суперкубки УЄФА, чотири клубні чемпіонати світу, три чемпіонати Іспанії, один кубки і три Суперкубки Іспанії.

Влітку 2023 року Іско перейшов у «Бетіс» із «Севільї» у статусі вільного агента. Контракт гравця з клубом розрахований до літа 2024 року. Transfermarkt оцінює Іско у €5 млн.