16 вересня 2023 16:38
1

"Ліверпуль" здобув вольову перемогу над "Вулвергемптоном"

П'ятий тур АПЛ відкривали матчем на Молінью, де Вулвергемптон приймав Ліверпуль.


Поєдинок розпочався невдало для мерсисайдців. Невдалі дії в захисті призвели до того, що Нету увірвався в карний майданчик та прострелив на дальню штангу, а там ніхто не заважав Хвану Хі Чхану замкнути передачу. 1:0.


У Ліверпуля нічого не клеїлось до перерви. Реальний шанс з'явився у Салаха наприкінці тайму, але захисники Вулвз підстрахували голкіпера після невдалого виходу з воріт.


Другий тайм розпочався з голу Гакпо. Салах прострелив на дальню штангу, а нідерландцю залишалось лише підставити ногу. 1:1.


Забитий гол розбудив "червоних". Попри перевагу, забити команді Клоппу вдалось лише наприкінці матчу. Спочатку Робертсон замкнув передачу Салаха. 1:2.


А через 6 хвилин Елліот пробив здалеку після пасу Мо Салаха — м'яч рикошетом від захисника господарів залетів у ворота та зафіксував перемогу Ліверпуля — 3:1.


"Червоні" вийшли на перше місце чемпіонату після четвертої перемоги поспіль, проте вже сьогодні команда Клоппа може повернутись на третє місце, якщо Ман Сіті здолає Вест Гем, а Тоттенгем обіграє Шеффілд.


Вулвергемптон залишився на 15-му місці.


Вулверхемптон - Ліверпуль 1:3

Голи: Чхан, 7, Гакпо, 55 Робертсон, 85, Буено, 90+1 (у свої ворота)

Четверта перемога поспіль