16 вересня 2023 11:57

"Суспільство вже не прийме": Вернидуб виніс вердикт Тимощуку та Ордецю

57-річний наставник криворізького Кривбаса Юрій Вернидуб дав свою оцінку Анатолію Тимощуку, який залишився працювати в Зеніті, та Івану Ордецю, який грав за московське Динамо та перейшов до німецького Бохума.


«Я не хочу говорити про цих людей взагалі. Це – хворі люди. Вони свій вибір зробили. Хоча Тимощук дуже багато каже про те, що, мовляв, як же так, чому всі його нагороди анулювали… А на що він чекав?! Можливо, ще щось добавлять? За те, що він зараз знаходиться в пітерському Зеніті та працює на агресора? Думаю, тут все закономірно, все справедливо», – сказав Вернидуб в інтерв’ю SportArena.


Коуч Кривбаса висловився обурення стосовно тих, хто поїхав грати до російського чемпіонату:


«Не розумію футболістів, які після 2014 року поїхали грати до росії. Й ніколи не зрозумію. Чому саме туди? Хіба не було інших варіантів? Куди завгодно їдьте, щоб «зірвати» своє – але тільки не в росію. Мені від цих моментів дуже тяжко».


Також 57-річний спеціаліст додав такі слова стосовно Тимощука та Ордеця:


«Так, Ордець з початком повномасштабної війни все ж набрався сміливості і пішов звідти, грає зараз в Німеччині. Але якщо він захоче повернутися до України – його суспільство вже не прийме. Ніколи. Ні його, ні Тимощука».


Анатолій Тимощук наразі є асистентом Сергія Семака в пітерському Зеніті.


Іван Ордець після того, як залишив московське Динамо, приєднався до німецького Бохума, за який на даний момент він і грає.