15 вересня 2023 23:07

ЕДМАР: "Нам потрібно тримати переможний дух"

Виконувач обов'язків головного тренера «Металіста 1925» Едмар прокоментував перемогу його підопічних в матчі 7-го туру УПЛ проти «Зорі» (2:1).


– Ваші емоції від гри?


– Ми дуже задоволені сьогоднішньою грою. Ми казали хлопцям, що вони мають зберігати дух переможців. Коли ти вже звикаєш до перемог, не хочеться вже програвати, але рано чи пізно все одно програєш. Ні в кого так не буває, що весь час тільки перемагаєш. Проте ось цей переможний дух нам треба тримати, весь час працювати, щоб зберігати себе в такому тонусі.


– Дмитренку вдалося забити швидкий гол. Чи під час підготовки до гри ви робили акцент на тому, що потрібно забити саме швидкий гол?


– Ні, ми ні коли не акцентуємося на тому, що потрібно забити швидкий чи пізній гол. Навряд чи хтось відмовиться від гола забитого рано чи пізно. Хлопці мають грати у свою гру й забивати голи. Сьогодні ми раді, що Дмитренку вдалося забити швидкий гол. Він і на тренуваннях доволі часто вражає ворота подібними ударами.


– Після сьогоднішньої перемоги «Металіст 1925» піднявся на п'яту позицію в турнірній таблиці. Нові інвестори ставили вже якісь завдання перед командою? Чи що стосовно завдання думаєте ви самі?


– Ми, тренерський штаб, постійно наголошуємо нашим футболістам про те, що вони мають перемагати в кожному матчі та саме на такий результат ми їх щоразу налаштовуємо.