14 вересня 2023 21:44

"Результати були негативні, але життя продовжується": Максимов дав перший коментар як наставник СК "Дніпро-1"

Новий головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов вперше провів прес-конференцію, перебуваючи на новій посаді. Фахівець поговорив про гравців та причини свого звільнення з Звягеля.


У четвер, 14 вересня, Дніпро-1 оголосив про призначення Юрія Максимова новим головним тренером клубу. Відомий український тренер дав свій перший коментар на чолі нового клубу, розповівши чомусь зважився на швидку зміну команди.


«Тут сильна команда, яка вже встигла зробити собі ім'я. Плюс дуже важливим для мене є фактор міста, де колись грав. Користуючись нагодою, хочу подякувати керівництву мого попереднього клубу, що поставилися з розумінням.

Усі вони – футбольні хлопці, професіонали. Так, останні результати були негативними, але життя триває, і не можна опускати руки. Все попереду!"


54-річний фахівець розповів, які зміни чекають на гравців Дніпра-1 і як він готуватиме їх до гри з Колосом.

«Найголовніше – дисципліна. Хлопці повинні розуміти, що вони отримують гроші за улюблену працю, отже, мають виходити та виконувати вимоги. Найголовніше – побачити, як тренуються хлопці у психологічному плані, їх емоції. А потім будуватимемо план на гру», – сказав Максимов для клубної прес-служби.