14 вересня 2023 18:19

Трансфер Кая Хавертца з "Челсі" до "Арсеналу" - найневдаліший: дослідження The Athletic

Футбольні агенти назвали трансфер Кая Хавертца з "Челсі" в "Арсенал" найгіршим влітку 2023 року. The Athletic провів опитування серед агентів, які брали участь у деяких великих угодах, щоб виявити найгірший за їхньою версією перехід цього літа.


Трансфер півзахисника збірної Німеччини Кая Хавертца з "Челсі" в "Арсенал" за 65 млн фунтів, посів перше місце, набравши шість голосів. У 24-річного німця - нуль результативних дій у 5 матчах за новий клуб.


На друге місце агенти поставили перехід еквадорського хавбека Мойсеса Кайседо з "Брайтона" в "Челсі" за рекордні для ліги 115 млн фунтів. Ця угода в топі найгірших набрала 5 голосів. Замкнув трійку трансфер Мейсона Маунта з "Челсі" в "Манчестер Юнайтед" за 60 млн фунтів. У цього переходу три голоси.


По одному голосу від агентів отримали ще 5 угод: перехід Расмуса Хейлунда з "Аталанти" до "МЮ", Коула Палмера з "Манчестер Сіті" до "Челсі", Каліду Кулібалі з "Челсі" до "Аль-Хіляля", Ватару Ендо зі "Штутгарта" до "Ліверпуля" та Дівока Орігі з "Мілана" до "Ноттінгем Форест".