13 вересня 2023 12:57

Кейн – найвпливовіший гравець "Баварії" разом із Кімміхом та Мюллером. Значення Нойєра та Горецки знизилося

Харрі Кейн швидко став одним із лідерів «Баварії».


Як пише Bild, нападник, який приєднався до мюнхенського клубу в серпні, став найважливішим гравцем у роздягальні команди нарівні з Томасом Мюллером та Йозуа Кімміхом. Це найвпливовіші гравці «Баварії». У клубі вважають питання про включення Кейна до командної ради формальністю. Нападник готовий взяти на себе таку відповідальність.

Роль Мануеля Нойєра у команді знизилася, оскільки він не грав за «Баварію» з листопада 2022 року. Зараз він не входить до найвпливовіших футболістів «Баварії».

Вплив новачка команди Кіма Мін Чже на команду також високий. Він звик бути лідером у «Наполі», тому з моменту переходу до «Баварії» він приділяє особливу увагу молодим гравцям. До порад Кіма прислухається навіть Джамал Мусіала. Усіх у «Баварії» вражає прискіпливість захисника.

Зменшився вплив Леона Горетцького на «Баварію». Особливо після того, як Томас Тухель посадив його в запас у ході передсезонки, а Хансі Флік не викликав до збірної Німеччини. Незважаючи на це, слово Горетцьки, як і раніше, має велику вагу в роздягальні. Почасти – завдяки його близьким стосункам із Кімміхом.