13 вересня 2023 11:49

Рішарлісон хоче звернутися до психолога: "Я повернуся сильніше. Знаю, який потенціал маю"

Рішарлісон розповів, що планує звернутися до психолога.


У п'ятницю нападник плакав на лаві запасних після заміни у матчі кваліфікації ЧС-2026 між збірними Бразилії та Болівії (5:1).

«Сумно було навіть не через те, що я зіграв слабо. На мою думку, я провів непоганий матч. Це, скоріше, був спалах через те, що відбувалося за межами поля. Все це вийшло з-під контролю не через мене, а через людей, які були близькі до мене.


Я повертаюся до Англії. Хочу отримати психологічну допомогу, звернутися до психолога, щоб він попрацював над моєю свідомістю. От і все. Я повернуся сильніше. Вірю, що потраплю до складу збірної Бразилії на наступні матчі. Працюватиму заради цього. Потрібна лише хороша серія у «Тоттенхемі». Цього тижня я сяду і поговорю. Потрібна хороша серія, треба зловити ритм гри, і все налагодиться», – сказав Рішарлісон.

Форвард відзначився у матчі Бразилії з Перу (1:0), але його гол було скасовано через офсайд.


«Я забив, але, на жаль, гол не зарахували. Важливо лише те, що команда перемогла. Я був щасливий знову одягнути футболку збірної, грати. Важливо видати хорошу серію у «Тоттенхемі». Цей поганий етап минеться. Це частина футболу. Потрібно лише продовжувати працювати, і все налагодиться.


Я знаю, який потенціал маю, розумію, на що здатний. Потрібно продовжувати працювати», – сказав нападник.