12 вересня 2023 20:24

Екс-тренер "Динамо" Лонго: "Україна має багато хороших гравців. Мудрик і Циганков становлять велику небезпеку для Італії"

Колишній помічник головного тренера "Динамо" Дієго Лонго для порталу sportitalia.com розповіло майбутньому матчі Італія - Україна.

- Україна зараз переживає скрутний момент, який не стосується футболу. А ось із футбольної точки зору в Італії, можливо, більше проблем. Українці зіграли внічию з Англією. Мені здається, що вони вмотивовані. В Італії не все так організовано. Ньонто та Дзаньоло не можуть дати команді занадто багато без найкращих гравців.


Поразка Італії може стати вирішальним моментом. Не знаю, як цей матч потрібно виграти. Інакше все буде погано.

Мудрик? Він становить велику небезпеку. Це визначний футболіст. Мені пощастило бути знайомим із ним. Я навіть пропонував його італійським клубом, коли він коштував не так багато, але вони не хотіли ризикувати. А за півтора року "Челсі" заплатив за нього великі гроші. Сьогодні багато хто, хто не дуже добре знає Мудрика, зможе подивитися на нього. Але Україна має й інші футболісти. Наприклад, Довбик. Минулого матчу він вийшов на заміну. Він дуже небезпечний має відмінну фізичну форму. Циганков технічний і теж небезпечний. Він теж грав при мені у "Динамо", а зараз виступає в Іспанії. Яремчук – футболіст із багатим досвідом. Україна має багато хороших гравців.


У матчі проти українців головне знайти баланс, пробувати дальні удари. Можливо, зі штрафних. На флангах при грі один на один деякі наші футболісти швидше.