12 вересня 2023 12:06

"Ювентус" може розірвати контракт з Погба, якщо гравець провалить контр-аналіз на допінг

"Ювентус" переконаний, що зробив правильні кроки в лікуванні травми Поля Погба і може розірвати контракт з французом, якщо він провалить повторний аналіз.


30-річний француз був тимчасово відсторонений Антидопінговим трибуналом Італії після того, як провалив допінг-тест після виїзного матчу "Ювентуса" з "Удінезе", в якому навіть не брав участі.


Погба бореться з травмами з моменту свого повернення до Турина у 2022 році. За інформацією La Gazzetta dello Sport, в "Ювентусі" переконані, що лікували його фізичні проблеми правильно і лише за допомогою дозволених препаратів.


Тепер очікується, що Погба пройде повторний аналіз, і "Ювентус" не прийме жодного рішення, поки не отримає результату другого тесту.


"Ювентус" продовжить розслідувати проблему зі своїм гравцем, щоб визначити, чи несе він якусь відповідальність, чи залучив третю сторону для лікування своїх травм.


Агентка Погба Рафаела Пімента наполягає на тому, що її клієнт "ніколи не мав наміру порушувати правила".


За інформацією джерела, "Ювентус" може призупинити виплату зарплати гравцю, а якщо контр-аналіз підтвердить позитивний результат, "бьянконері" можуть навіть розірвати контракт з Погба.