11 вересня 2023 16:26

МЮ підтримає будь-яке рішення тен Хага щодо Санчо. На вирок тренера не вплинуть усунення Антоні та велика кількість травм у команді

«Манчестер Юнайтед» підтримає будь-яке рішення Еріка тен Хага щодо Джейдона Санчо.


Конфлікт між півзахисником та головним тренером «Манчестер Юнайтед» виник після непотраплення Санчо до заявки на гру з «Арсеналом» до АПЛ. Після гри тен Хаг пояснив своє рішення тим, що Джейдон не вразив його на тренуваннях. Санчо відповів на його слова заявою у соціальних мережах: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, впевнений».

Повідомлялося, що до матчу з «Брайтоном» тен Хаг та Санчо проведуть бесіду, за підсумками якої головний тренер «Манчестер Юнайтед» прийме рішення про майбутнє гравця у команді. Санчо повернеться до «Манчестер Юнайтед» у понеділок.

Як повідомляє ESPN, «Манчестер Юнайтед» підтримає будь-яке рішення тен Хага щодо Санчо. Зазначається, що на рішення про майбутнє гравця не вплинуть інші обставини, у тому числі усунення Антоні на тлі звинувачень у насильстві та велике суто травмування в команді.