10 вересня 2023 11:44

"Я можу грати без грошей". Коноплянка здивував заявою і назвав "винуватця" свого трансферу

Зірковий український вінгер Євген Коноплянка розповів, хто став важливою причиною його перехіду у чемпіонат Румунії, де він виступає у складі ЧФР Клуж.


У липні цього року Євген Коноплянка став гравцем ЧФР Клуж, до якого перейшов на правах вільного агента після того, як його контракт із Краковією підійшов до кінця.

Ексзірка Дніпра розповів, як він дізнався та чому погодився на пропозицію румунського гранду.

«Мені подзвонив агент і запитав, чи зацікавлений я в переході у ЧФР. Я подумав хвилину і... Чому б ні? Я почав розмовляти з іншим агентом, який був близький до клубу.

Потім ми спілкувалися п'ять днів, я підтвердив все, підписав, і приїхав сюди».

Футболіст також сказав, що важливою складовою його рішення стала допомога біженцям з України від спонсора клубу Нелуцу Варга, який розмістив десятки біженців у своєму готелі.

«Я чув про це. Це приємно, тому що він зробив багато речей для українців, і я йому дуже дякую. Я захотів приїхати швидко, коли дізнався, що президент підтримує нашу країну. Приємно грати за нього і за цей клуб. У Польщі також боролися за нашу країну і допомагали нам.

Приємно грати за країну і клуб. Справа не в грошах. Я можу грати без грошей. Мені не потрібно зарплати, знаючи, що тут допомагають нашій країні. Це одне задоволення», – приводить слова Коноплянки видання ProSport з посиланням на Prima Sport.