10 вересня 2023 08:28

Спаллетті про 1:1 із Північною Македонією: "Італія провела гідну гру, над якою можна попрацювати. Вони зрівняли так пізно, що ми не мали часу відреагувати"

Лучано Спаллетті підбив підсумки свого першого матчу на чолі збірної Італії.


Італійська команда зіграла внічию з Північною Македонією у матчі кваліфікації Євро-2024 (1:1).

«Труднощі починалися, коли гра ставала безладною, і ми не були готові відтворити надійність оборони, тому їхній півзахисник часто підбирав м'ячі.

Проте команда провела гідну гру, над якою ми можемо попрацювати. Ми не дозволяли суперникам багато чого, але нам не вистачало терпіння робити правильні паси, коли ми мали для цього час і простір.

Єдине, що нам залишається, – це вивчити цю гру та спробувати знайти покращення, попрацювати над концепціями, які спрацювали недостатньо добре, і повторний перегляд відео буде таким же цінним, як і тренування.

Я завжди мало сплю. Природно, що я маю емоції, тому що в цю гру грають не на стадіоні, в неї грає вся Італія, італійці по всьому світу, які сидять перед своїми телевізорами. Я сподіваюся, що вони бачили нас та зможуть оцінити.

Нам також доведеться змінити кількох гравців до наступної гри, тому що поле позначилося на них. Мені також довелося зняти з гри деяких гравців, які отримали жовті картки, і я сподівався додати більше вогневої сили, випустивши Распадорі. На жаль, вони зрівняли рахунок так пізно, що ми мали не так багато часу, щоб відреагувати», – сказав Спаллетті.