9 вересня 2023 16:19

Кривенцов дав перший коментар як тренер "Зорі"

Новий головний тренер луганської «Зорі» Валерій Кривенцов розповів про товариську гру проти «Колосу» та підготовку до офіційних матчів:


– В першу чергу, хочу привітати Луганськ, луганчан та вболівальників «Зорі» з днем міста! Найголовніше побажання – мир та перемога.


Що стосується гри, то ми 4 дні провели працюючи в дворазовому режимі. Завершили цей мікроцикл контрольним поєдинком проти «Колосу». Подивився на гравців, так би мовити, у справі. Дав можливість зіграти всім по 45 хвилин, щоб побачити, як пройшов цей тижневий цикл. Звичайно, кожна гра дає місце роздумам. Будемо рухатися далі. Дещо в тренувальному процесі змінилося, тому мені було важливо як футболісти сприйняли інформацію за цей короткий період часу. Рахунок зараз не дуже важливий. Мені сподобалося їх відношення, сподобалося те, що вони намагалися грати так, як ми хочемо. Ну а індивідуальні помилки на цьому рівні неприпустимі.


– Трохи більше інтервʼю ми зробимо з вами пізніше, коли офіційно представимо вас в якості головного тренера. А зараз хочу задати питання всіх вболівальників – які, на вашу думку, перспективи цієї «Зорі»?
– Те, що наша команда буде віддаватися на полі в кожному матчі на всі сто відсотків, навіть не обговорюється. Задачі не знімаються – будемо підтягуватися до лідерів в чемпіонаті та вдало виступати в єврокубках.


Фото: ФК "Зоря"