7 вересня 2023 16:52

Барелла: "Манчіні та Спаллетті по-різному бачать свої ролі, не хочу говорити про їхні відмінності"

Півзахисник «Інтера» та збірної Італії Ніколо Барелла поділився думкою про перестановку на чолі національної команди. Місце Роберто Манчіні, з яким Італія виграла Євро-2020, зайняв колишній тренер "Наполі" Лучано Спаллетті.


«Кожен тренер має власні якості і намагається використовувати своїх гравців максимально ефективно. Тренер дав нам чудові ідеї, тепер справа за нами.

Вони [Манчіні та Спаллетті] — дві людини, які по-різному розуміють свої ролі, але я не хочу говорити про їхні відмінності. Спаллетті був чесний зі мною, і я це ціную. Тренер [Спаллетті] завжди змушував свої команди грати добре. Він із «Наполі» грав у чудовий футбол, привносячи чудові ідеї не лише в атаку, а й у лінію захисту.

Роберто Манчіні повірив у мене, коли я був у «Кальярі», і я можу тільки подякувати йому. Ми виграли Євро, і це завжди буде нас пов'язувати, особливо тому, що ми показували хороший футбол.

Це новий етап, з таким же добрим тренером та з іншими ідеями. Я ніколи не говоритиму, хто кращий, звичайно, нам потрібен час, але я бачив чудову готовність усіх, і ми постараємося зробити все можливе, тому що нам потрібні дві перемоги», — наводить слова Барели Football Italia.