6 вересня 2023 22:49

Роджерс про Хендерсона в Саудівській Аравії: "Охоронців моральності, які засуджують людей, у наші дні повно. Це їхня професія і життя - гравці можуть чинити так, як краще для них"

Брендан Роджерс пояснив рішення Джордана Хендерсона перейти в Аль-Іттіфак.

«Це їхня професія, це їхнє життя, тому [гравці] можуть чинити так, як буде краще для них. У наші дні повно охоронців моральності, які засуджують людей.


Я дуже добре знаю Джордана, знаю, яке кохання він мав до «Ліверпуля». Він був на тому етапі своєї кар'єри, коли, мабуть, більше не був би одним із перших у списку гравців команди. У свої 32 роки він виграв абсолютно все.

Ймовірно, він мріяв про інший виклик, і, можливо, йому здавалося неправильним перейти до іншого клубу АПЛ. Отже, переїзд за кордон і прийняття нового виклику явно підходили йому.

[Пропозиції з Саудівської Аравії] безперечно змушують гравців замислитися через пропоновані гроші та можливості для гравців та їхніх сімей на роки вперед. Небезпечною [Саудівську Аравію] роблять не лише гроші – вони мають план. Цей план полягає у залученні топ-гравців та топ-тренерів», – сказав головний тренер «Селтіка».