6 вересня 2023 11:34

Бен Фостер: "При Фергюсоні Санчо більше не грав би за "Манчестер", якби так вчинив"

Після матчу 4-го туру АПЛ проти "Арсеналу", до заявки на який Санчо не був включений, Ерік тен Хаг пояснив своє рішення тим, що Джейдон не вразив його на тренуваннях. У відповідь півзахисник виступив із заявою в соцмережах, звинувативши головного тренера "МЮ" в несправедливому ставленні: "Я довго був цапом-відбувайлом - несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, впевнений".


"Якби Джейдон Санчо викинув таке за Алекса Фергюсона, у "Манчестер Юнайтед" він би більше ніколи не з'явився. Він більше ніколи не зіграв би за цей клуб, його ніколи не пустили б на тренувальний майданчик - з тобою покінчено, приятелю.


Я розумію, коли колишні гравці кажуть, що вони зробили б те саме - це фантастика, ви можете робити все, що захочете, але це вам не допоможе. Це дратує, викликає емоції, це нешанобливо і викликало просто шквал новин.


Усі хочуть знати, що трапилося з Санчо і тен Хагом - невже він втратив роздягальню? Як Санчо тренувався цього тижня? Санчо каже, що він дуже добре проявив себе на тренуваннях. Це фантастика, добре проявляти себе - це мінімум", - сказав Фостер в інтерв'ю The United Stand.