5 вересня 2023 08:30

Євген КРАСНІКОВ: "Я не знаю, хто такий Береза в "Дніпрі-1", ніколи його не бачив і жодного разу з ним не спілкувався"

Колишній спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков дав ексклюзивний коментар «УФ», у якому прокоментував висловлювання Юрія Берези на свою адресу.


Почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза дав жорстке інтерв'ю, у якому, зокрема, розкритикував роботу у клубі Євгена Краснікова та Олександра Кучера. Він звинуватив тандем у вильоті Дніпра-1 із єврокубків.

Красніков ексклюзивно для сайту «Український футбол» прокоментував випад на свою адресу.

«Ніколи Березу не бачив і жодного разу з ним не спілкувався»

– Євгене Олексійовичу, чи читали ви інтерв'ю Юрія Берези, де він жорстко висловився про вас та Олександра Кучера.

– Ви знаєте, після нашого відходу з Дніпра-1 про нас багато розмов у пресі, інтернеті і де завгодно: і хороших, і поганих. Ви не перший журналіст, хто мені подзвонив із цього питання.

– І все ж, ви маєте що відповісти на тези, викладені в інтерв’ю Юрія Берези?

– Інтерв'ю Берези я не читав. Я не знаю, хто такий Береза, ніколи його не бачив і жодного разу з ним не спілкувався.


«Дніпро-1 вперше став віце-чемпіоном України, вийшов із групи Ліги конференцій, заробив гроші у єврокубках. Рахунок на табло»

– Як ви оціните вашу з Кучером роботу у Дніпрі-1?

– Мірилом роботи у футболі є результат. Нам вдалося створити боєздатний колектив. Минулого сезону Дніпро-1 до передостаннього туру боровся за чемпіонство в УПЛ, вийшов із групи Ліги конференцій, заробив гроші у єврокубках, і Довбик став найкращим бомбардиром чемпіонату України. Як кажуть у футболі: рахунок на табло.

– Чия заслуга в трансфері Довбика з Дніпра-1 до Жирони?

– Насамперед, це заслуга самого Артема, який забив 24 голи минулого сезону. Але, крім того, що він чудовий футболіст, він ще порядна людина. Артем міг піти вільним агентом і отримати кращий контракт, а його агент Олексій Люндовський – хороші комісійні. До честі Артема та його агента, він продовжив контракт із Дніпром-1 і дав заробити пристойні гроші клубу, в якому став зіркою.


Фото - ФК "Металiст"