4 вересня 2023 19:34

Президент "Баварії" про трансфери: "Минулого сезону у нас було більше гравців, але у Забітцера, Мане та Ернандеса було мало хвилин. Ми підсилили команду, думаю"

Герберт Хайнер задоволений трансферною кампанією «Баварії» цього літа.


«Марсель Забітцер не грав у нашому складі і останні шість місяців був в оренді, Садьо Мане теж мало з'являвся на полі, а Люка Ернандес часто отримував травми. Можливо, минулого сезону у нас було більше гравців, але не мали необхідних хвилин.

На початку літа ми мали два головні пріоритети: нападаючий і центральний захисник на заміну Ернандесу. Нам вдалося підписати Кім Мін Чже – найкращого захисника Серії А.

Після цього ми зосередилися на [трансфері] Харрі Кейна – капітана збірної Англії та найкращого бомбардира АПЛ – і підписали його.

Ми підписали контракт із Конрадом Лаймером, який може грати на позиції опорника та правого захисника. Ми підписали Геррейру, який може грати на позиції лівого захисника та півзахисника. Щодо Йосипа Станішича, то ми віримо в нього, але йому потрібен був ігровий час, тому ми вирішили відправити його в оренду до «Байєра».

У той же час ми намагалися переконати Бенжамена Павара залишитися, але він ясно дав зрозуміти, що хоче покинути Бундеслігу. Тоді ми вирішили підписати опорника, бо вважаємо, що Лаймер зможе закрити прогалину на позиції правого захисника. Ми зробили пропозицію щодо Пальїньє, у короткий термін досягли угоди з ним і з «Фулхемом». Але «Фулхем» ясно дав зрозуміти, що відпустить його лише в тому випадку, якщо знайде заміну, чого, на жаль, не сталося. Таким чином, трансфер завершити не вдалося.

Проте я, як і раніше, вірю, що ми посилили команду і зможемо досягти наших цілей», – сказав президент «Баварії».