24 серпня 2023 18:34

Гірше за Кабо-Верде та Буркіна-Фасо: азійська збірна відмовилася від матчу з Росією

Фото - ua.depositphotos.com


Збірна Оману з футболу відмовилася від товариського матчу з російською національною командою цього року. Натомість представники Азійської конфедерації (АФК) віддали перевагу спарингу з головними ворогами РФ та учасниками чемпіонату світу-2022 американцями.


Про це у коментарі порталу Sport24 заявив пресаташе Асоціації футболу Омана (АФО) Іса Аль Нубі. Він зазначив, що календар національної команди його країни, яка посідає 73-тє місце у світовому рейтингу (нижче за Кабо-Верде та Буркіна-Фасо), на нинішній рік вже зверстаний, а крім того, розмови та спаринг з росіянами так і залишилися розмовами.

"У нас немає пропозиції від РФС організувати товариський матч збірних Оману та Росії. Восени цього року гра неможлива, у вересні у нас товариська зустріч із командою США. Подивимося, що буде наступного року", – сказав Іса Аль Нубі.


Раніше від матчу зі збірною Росії відмовилися у Бахрейні. Також не стала погоджуватися на пропозицію провести спаринг із представниками РФ найтитулованіша команда Африки – Єгипет.