24 серпня 2023 16:07

"Фантастичний рівень". Білий назвав нападників "Динамо", проти яких йому було найважче грати

Колишній захисник луганської Зорі Максим Білий розповів про футболістів, проти яких йому було найважче грати. Двоє з них виступали за Динамо.

Максим Білий в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» назвав колишніх нападників київського Динамо, проти яких йому було грати найважче.

«Андрій Шевченко, праймовий Артем Мілевський. Я проти нього небагато грав, але відчувався фантастичний рівень того, як він відкривається, як рухається. Важко було за ним вгледіти».

Також Білий розповів про свого ексодноклубника по Зорі.

«Ще можу додати, що в Зорі у нас був такий собі Яннік Болі. От проти нього взагалі не хочеться виходити на поле, тому що з тими гравцями, що я раніше сказав, то перетинався раз-два на рік, а з Болі кожен день тренувався.

Це був просто топовий гравець для Зорі на той час. Фантастичний рівень у техніці. Те, як він «качав», як він біг, відкривався, бив з двох ніг. Мені завжди було шкода суперників, які грали проти нього, особливо, коли Яннік був в формі. Це був дуже сильний нападник».

Окрім цього, він виділив й інших атакувальних ексзірок УПЛ.

«Селезньов ще. Я не беру флангових гравців, бо рідко опинявся на фланзі, тому виділю ще Марко Девіча та Крістальдо. Ця пара в Металісті... Було складно проти них грати в захисті», – сказав Білий для «УФ».


Фото - ФК «Рух»