24 серпня 2023 15:36

Юрій ВІРТ: "Думаю, свій гол динамівці "Бешикташу" заб'ють"

Сьогодні, 24 серпня, в Бухаресті динамівці Києва в першому поєдинку кваліфікаційного плей-оф раунду Ліги конференцій прийматимуть турецький «Бешикташ». Початок – о 20:00 за Києвом.


В коментарі Sport.ua своїми очікуваннями від протистояння в столиці Румунії поділився колишній гравець національної збірної України Юрій Вірт:


– Думаю, що свій гол «Бешикташу» динамівці заб'ють, а от чи зуміють зберегти свої ворота недоторканими – сумніваюсь. На жаль, останнім часом гра киян в обороні це головний біль не тільки тренерського штабу, а й численних уболівальників. Все ж, залишається сподіватися, що досвідчений керманич Мірча Луческу зупинить свій вибір, як на ефективній тактичній схемі, так й на гравцях, які виконуватимуть настанови, передусім, при захисті власних володінь.


Переконаний: з налаштованістю проблем не буде, адже динамівці чудово знають, що для них головне завдання – пробитися до групового етапу. Що буде у випадку невдачі – можна тільки здогадуватися.


Ось чому сьогодні важливо перемогти хоча б з мінімальною перевагою в рахунку, аби створити певний запас міцності. Інакше в Стамбулі в матчі-відповіді буде складно чинити опір господарям, яким гарантована шалена підтримка вболівальників.