22 серпня 2023 09:55

Пулішич – про 2:0 з "Болоньєю": "У мене збереглася хороша взаємодія з Жиру, Томорі та Лофтусом-Чіком"

Півзахисник «Мілана» Крістіан Пулишич прокоментував перемогу над «Болоньєю» (2:0) у матчі 1-го турі Серії А, в якому американець відзначився забитим м'ячем.


«Це був фантастичний початок. Дуже радий бути частиною цієї команди. Два ранніх голи дійсно допомогли нам, тому що після цього була важка гра. Особисто для мене просто чудовий старт, радий, що забив. «Сухий» матч – це теж завжди приємно.

У мене був хороший досвід з такими хлопцями, як Жиру, Томорі та Лофтус-Чік. Як ви побачили сьогодні, у нас збереглася хороша взаємодія. Було чудово знову отримати асист від Олів’є.

Здається, це просто ідеальний крок для моєї кар’єри, я відчуваю, що мене тут раді бачити, і я сам теж радий бути частиною цього клубу.

Поруч з хорошими гравцями легко грати. Здається, Олі завжди знаходиться в потрібному місці, щоб забивати м’ячі. Ми всі знаємо, на що він здатен Рафа – він дуже небезпечний гравець. Грати разом з ними – це дуже захоплююче.

Не можу дочекатися свого першого матчу на «Сан-Сіро». Наші фани на гостьовому стадіоні були сьогодні фантастичними, тому навіть не можу уявити, що буде вдома. Я міг відчути це минулого сезону, коли ми грали проти «Мілана». Радий, що такі вболівальники цього разу будуть на моєму боці.

Звісно, ми хочемо боротися за скудетто, та інші трофеї. Думаю, ще рано говорити про фаворитів сезону в Серії А. Особисто я хочу продовжувати забивати та створювати моменти для партнерів так, як я це робив сьогодні, та допомагати команді вигравати титули», – сказав Пулишич для DAZN.