21 серпня 2023 16:48
1

Вацко звернувся до Луческу: "За що і перед ким ви вибачалися після матчу з "Арісом"? Перед купкою проплачених чортів, які живуть у шоколаді? Та пішли вони на**й"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко у програмі "Вацко Live" висловив свої претензії до наставника "Динамо" Мірче Луческу.


- Найголовніше питання у мене виникає до виступу Луческу на прес-конференції після матчу з "Арісом". Містере, що означає ви не підтримуєте поведінку футболістів "Динамо" після перемоги? Що означають ваші вибачення? За що перепрошувати? Перед ким? Перед купкою проплачених чортів, що живуть у шоколаді? Та пішли вони на **й. Вони сказали свої слова там (мова про банери вболівальників "Аріса" у першому матчі - прим.). І зараз отримали відповідь від нашої української команди.


Мірча, ви старша і мудріша людина з великим життєвим досвідом. Не ображайтеся, але, як показує ситуація, ви – румун. Чи не українець. При тому, що саме Україна дуже багато вам дала з усіх поглядів. Як зі спортивної, так і фінансової. Ви стільки років прожили в Україні, але так і зрозуміли до кінця, де ви та в якій ситуації зараз народ. А "Динамо" – це народний клуб, у якому ви працюєте. Мірча, усвідомте одну просту річ. Тут ви маєте можливість працювати, заробляти божевільні гроші лише тому, що хлопці з "Азова" та інших батальйонів ЗСУ б'ються за вас та за нас усіх там. Та, де є лише біле та чорне. Там нема компромісів. У кого ви просите вибачення? І що ви не підтримуєте? І кого і що ви підтримуєте?

+