19 серпня 2023 13:34

Берарді не гратиме за "Сассуоло", він хоче піти. "Юве" прострочив дедлайн, але готовий дати 20 млн євро за оренду на 2 роки з обов'язковим викупом

Берарді не гратиме за «Сассуоло», він хоче піти до «Ювентуса».

29-річний півзахисник пропустить матч 1-го туру Серії А, в якому "нероверді" зустрінуться з "Аталантою". Цілком можливо, Доменіко Берарді не з'явиться у складі «Сассуоло» та у двох наступних іграх.


Півзахисник чекає переходу до «Ювентуса». Але туринський клуб ще не висунув офіційну пропозицію, хоча «Сассуоло» встановлював дедлайн у цьому питанні.


«Я пояснював [спортивному директору «Ювентуса» Крістіано] Джунтолі та агентам гравця, що ми не можемо оформлювати угоду в період після 17 серпня. Вони до мене знову не дослухалися, Берарді більше не доступний на трансферному ринку», – так описав ситуацію генеральний директор «Неверверді» Джованні Карневалі.

Сам Берарді вже досяг домовленості з «Ювентусом». Хоча Сасуоло заявив, що гравець більше не доступний для продажу, рішення може виявитися не остаточним.


«Я пояснював Джунтолі та представникам Доменіко, що у питанні оформлення угоди не можна заходити далі 17 серпня. До цього дня ми мали шанс підписати гравця на заміну. Джунтолі більше виходив на зв'язок, ми не отримали жодних пропозицій. Тепер "Сассуоло" прибирає Берарді з ринку. Немає більше часу, щоб замінити його, чемпіонат для нас розпочинається у неділю», – пояснив Карневалі для La Gazzetta dello Sport.


Функціонер розповів, як він має намір поводитися, якщо Берарді наполягатиме.


«Я б урезонив його, пояснив би йому ситуацію. Він дуже любить «Сассуоло», він зрозуміє ситуацію», – сказав Карневалі.


Клуби розходяться у питаннях вартості півзахисника та формули трансферу. «Ювентус» ще не висував офіційних пропозицій, але готовий запропонувати 20 мільйонів євро за дворічну оренду гравця із зобов'язанням викупу, яке набуде чинності під час виконання певних умов. "Сассуоло" хоче набагато більше грошей і по-іншому уявляє собі можливі умови. Сам Берарді наполягає на переході до «Ювентуса».