18 серпня 2023 22:07

Форвард "Монпельє" нарозхват у Лізі 1, АПЛ і Бундеслізі

20-річний нападник "Монпельє" і молодіжної збірної Франції Елі Вахі потужно вистрілив у минулому сезоні Ліги 1, з'їздив на Євро-2023, і цілком логічно, що в поточному сезоні змінить клуб на більш амбітний. У "Монпельє" також сподіваються заробити на Вахі від 35 до 40 мільйонів євро.


Цікаво, що вибір рішення про місце продовження кар'єри здебільшого залежить від нападника. За даними Foot Mercato, серйозний інтерес до Елі проявляли англійські "Челсі" і "Вест Гем". Від варіанту з "синіми" Вахі відмовився одразу, оскільки "Челсі" планував віддати Елі в оренду до "Страсбура", а варіант "Вест Гема", який бачить француза заміною Джанлуки Скамакки, який перейшов до "Аталанти", за інформацією RMC Sport, наразі є найкращим.


Однак у Вахі є й альтернативні пропозиції - французький "Ланс" сприймає Елі як заміну бельгійцю Лоїсу Опенде, продаж якого в "РБ Лейпциг" дозволив побити трансферний рекорд клубу. І в "Лансі" Вахі гарантовано ігрову практику, зокрема – в Лізі чемпіонів. Також не варто виключати і перехід молодого форварда в "Айнтрахт", але тільки в тому випадку, якщо франкфуртський клуб домовиться про трансфер Рандаля Коло Муані до ПСЖ – парижани всерйоз націлилися на нападника збірної Франції, проте заковика полягає в тому, що "Айнтрахт" оцінює Коло Муані не менше, ніж у 100 мільйонів євро.