18 серпня 2023 21:02

"Зоря" та "Олександрія" розписали нульову нічию

Поєдинок між Зорею й Олександрією мав стати одним із найцікавіших у турі. На таку гру навіть завітав головний тренер збірної України, однак за Сергія Станіславовича стало прикро. Він витратив свої гроші й час, аби побачити максимально стереотипний матч УПЛ.


У першому таймі команди провели всього по одному моменту. Шулянський міг виводити Олександрію вперед на 2-й хвилині, зігравши на добиванні після заблокованого прострілу – втім, Артем у ворота не влучив. Герреро відповів на 45+1-й пострілом з-за меж штрафного. М'яч пройшов поруч з дальньою дев'яткою.


Другий тайм не став кращим, однак Олександрія була значно гострішою. На 60-й хвилині "аграрії" могли забивати внаслідок подачі з кутового й відскоку – Смирний пробив у лівий нижній, але сфера пролетіла у сантиметрах від стійки. На 75-й же хвилині стався перший і єдиний удар у площину – це Плакса бахнув здалеку, без особливих проблем для Турбаєвського.


Також підопічні Руслана Ротаня мали кілька непоганих атак з вриваннями у карний майданчик або в ударні зони перед ним. Особливо в цьому плані виділявся новачок Джовані, який навіть міг виходити віч-на-віч з пасу Калітвінцева. На 90-й же хвлині Влад вистрілив зі стандарту в поперечку.


Зоря ж нічого цікавого по перерві так і не створила. У підсумку, фінальний свисток зафіксував нульову нічию.


Українська Прем’єр-ліга. 4-й тур.


«Зоря» – «Олександрія» – 0:0


Попередження: Джордан (7) - Ковалець (33), Савченко (84).


«Зоря»: Турбаєвський, Вантух, Батагов, Джордан, Снурніцин, Дришлюк, Мишньов (Чурко, 85), Антюх (Алефіренко, 76), В.Волошин (Мічін, 57), Кирюханцев, Герреро (Горбач, 85).


«Олександрія»: Шевченко, Копина, Логінов, Бабогло, Ковалець (Плакса, 62), Сігєєв (Шостак, 88), Смирний (Ващенко, 76), Савченко, Калітвінцев, Шулянський (Джевані, 62), Кулаков (Погорілий, 76).


Стадіон: «Лівий берег» (урочище «Млинове», Київська область).


Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область).