17 серпня 2023 10:55

Хосе Луїс Менділібар: "До 1 вересня ми перебуваємо в невизначеності, оскільки не знаємо, хто може прийти чи піти з команди"

Головний тренер «Севільї» Хосе Луїс Менділібар прокоментував поразку від «Манчестер Сіті» у Суперкубку УЄФА (1:1, 4:5 по пенальті).


«У таких іграх гравці покращують свій менталітет. Вони розуміють, що є хорошими футболістами, і починають більше викладатися. Нелегко створювати моменти проти «Манчестер Сіті», проте ми мали багато виходів один на один. Нам просто не вистачило везіння.

Я помилився, замінивши Ламелу. Якби він залишився до кінця, він був би одним із тих, хто б бив пенальті. Думав, що Сусо також міг би пробити, і він повинен був бути свіжішим. Але це виявилося не так, я помилився.

Зараз треба підтримати їх (Ен-Несірі і Гуделя – прим.) і подякувати їм за роботу, яку вони виконали. Добре, що вони змогли зіграти.

До 1 вересня ми перебуваємо у невизначеності. На жаль, ти не можеш знати, що може статися: хто прийде або хто піде з команди.

Не розумію, як це влаштовано, але маємо те, що маємо. Минулого сезону я сказав, що у мене є хороші гравці, і що хотів би, щоб принаймні вони залишилися. Здається, це буде неможливо.

Тепер моя робота та робота тренерського штабу полягає в тому, щоб поширити цей менталітет на решту ігор і бути конкурентоздатними. Сьогодні ми змогли конкурувати, що було нелегкою справою. Ми повинні продовжувати рухатися цим шляхом», - сказав Менділібар.