17 серпня 2023 09:54

Хаві хоче, щоб "Барса" підписала правого захисника та хавбека цього літа. Канселу можуть прогаяти – він вивчає інші варіанти

"Барселона" може втратити захисника "Манчестер Сіті" Жоау Канселу.


На даний момент Канселу - одна з головних трансферних цілей "Барселони". Бачити гравця у команді хоче Хаві, який вважає, що «Барсі» необхідно посилити правий фланг оборони. Однак на даний момент «Барса» не зробила конкретних кроків щодо підписання Жоау – до англійського клубу не надходило формальних пропозицій щодо гравця. Більше того, між клубами були лише неформальні контакти, які полягали в тому, що агент португальця Жорже Мендеш згадав про інтерес «Барси» до Кансела під час переговорів із «Ман Сіті» щодо нового контракту для Бернарда Сілви.

Канселу знає про інтерес з боку «Барселони», але також в курсі фінансових проблем клубу та його проблем із реєстрацією гравців. Зокрема, «Барса» не змогла зареєструвати Маркоса Алонсо, Іньїго Мартінеса та Іньякі Пенью до 1 туру Ла Ліги.

Бачачи, що «Барселона», як і раніше, не зробила офіційну пропозицію «Ман Сіті», а також розуміючи, що трансферне вікно закриється за два тижні, гравець почав розглядати інші варіанти продовження кар'єри. Один із них – «Арсенал», пише Marca.

«Барселона» також має інших кандидатів на правий фланг оборони – наприклад, Іван Фреснеда з «Вальядоліда». З агентом гравця «Барса» вже мала кілька розмов. Зараз сторони чекають на розвиток ситуації навколо Канселу, щоб зрозуміти, чи вдасться підписати Фреснеду.

Також Хаві хоче, щоб «Барселона» підписала ще одного півзахисника у це трансферне вікно.