14 серпня 2023 21:38

Михайло СПІВАКОВСЬКИЙ: "Динамо", "Дніпро-1" та "Зоря" приєднаються до телепулу лише у випадку, якщо телепул приєднається до "Динамо", "Дніпра-1" та "Зорі"

Співведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський прокоментував інформацію, що «Динамо», «Дніпро-1» та «Зоря» можуть приєднатись до телепулу УПЛ.


«Через те, що продакшном матчу 3-го туру УПЛ між «Чорноморцем» та «Оболонню» займалася медіагрупа «1+1», ці три клуби мають повернутися в телепул?


Це логіка рівня «ви розійшлися з дружиною, а вона перукар і стригтися до неї приходить ваша сестра, і це означає, що дружина повернеться в родину».


11 клубів телепула готові співпрацювати в плані продакшну навіть з «плюсами». Є 4 офіційні підрядники: «Інженер Сервіс», SoftGroup, Starlight Media і «плюси».


Перед кожним туром вони сідають та розглядають, де і хто буде працювати. Я так розумію, що «плюси» десь там під номером 4, але вони створюють певну конкуренцію. «Плюси» - офіційний підрядник телепулу.

Щодо того, що три клуби, про які ми всі знаємо, повернуться в телепул… З мого спілкування з представниками цих клубів це звучить так: «Напевно, що «Динамо», «Дніпро-1» та «Зоря» приєднаються до телепулу, але лише в тому випадку, якщо телепул приєднається до «Динамо», «Дніпра-1» та «Зорі».

А все інше - для конспірології та поціновувачів утопічних романів», - сказав Співаковський.