14 серпня 2023 13:09

Мати Манчіні висловилася про звільнення сина зі збірної Італії

Маріанна Манчіні, мати італійського тренера Роберто Манчіні, відреагувала на відхід сина зі збірної Італії, а також розповіла, що він все ще не зміг змиритися зі смертю одного зі своїх найкращих друзів Джанлукі Віаллі.


«Чи я знала про його відставку заздалегідь? Ні, присягаюся вам. Я дізналася про це від своєї двоюрідної сестри. Вона подзвонила мені якийсь час тому і сказала, що по телевізору показали, що Роберто подав у відставку. Я також була здивована.


Ми з Роберто ніколи не говоримо про його роботу. Такими завжди були наші стосунки. Наша турбота в тому, щоб він був здоровим. Зараз він у відпустці у Франції, я ще з ним не говорила. Я обов'язково зроблю це пізніше.


Роберто має велике серце. Він так і не зміг по-справжньому упокоритися зі смертю Джанлукі Віаллі. Він був дуже прив'язаний до нього.

Чи турбувало його щось у національній команді? Насправді, я не знаю. На місце Джанлукі вирішили поставити когось іншого, але я навіть не знаю, кого», - наводить слова матері Манчіні Calciomercato.com.