12 серпня 2023 09:53

"Манчестер Юнайтед" відклав рішення щодо майбутнього Грінвуда

«Манчестер Юнайтед» не оголошуватиме про майбутнє 21-річного нападника Мейсона Грінвуда до старту сезону, рішення відкладено на пізніший термін, повідомили джерела ESPN.

Раніше «МЮ» планував зробити офіційну заяву до матчу 1-го туру англійської Прем'єр-ліги 14 серпня на «Олд Траффорд» із «Вулверхемптоном»

Джерела повідомили ESPN, що клуб після шестимісячного розслідування обставин арешту Грінвуда в січні 2022 року продовжив процес ухвалення рішення щодо гравця, включивши до нього етап консультацій.


Офіційні особи «МЮ» мають намір поговорити з різними сторонами, включаючи вболівальників, спонсорів та гравців жіночої команди, деякі з яких наразі виступають на жіночому чемпіонаті світу в Австралії та Новій Зеландії. Фінал цих змагань запланований на 20 серпня, і джерела в клубі визнають, що важко буде поговорити з футболістками, поки вони беруть участь у турнірі.


За словами джерел, «Манчестер Юнайтед» не встановив новий крайній термін для оголошення по Грінвуду.

Футболіст не грав за понад 18 місяців після арешту за підозрою у спробі зґвалтування та нападу. Кримінальну справу стосовно Грінвуда було припинено в лютому 2023 року, але він, як і раніше, усунений від тренувань та матчів. Гравець тренується за індивідуальною програмою, щоб підготуватись до можливого повернення у футбол.