11 серпня 2023 09:22

Олександр КУЧЕР: "Було важко грати, хлопці ще не відновилися після отруєння"

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер прокоментував поразку від «Славії» (0:3) у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.


– Те, що ми планували зробити сьогодні, ми, звичайно, не виконали. Треба було розігрувати м’яч, входити в зони. Чомусь хлопці злякалися, почали просто бити вперед і дарувати м’яч супернику, а через це ми пропустили перший гол. Якась метушня була у перші хвилини і дуже багато помилок.

Грати було важко сьогодні, адже хлопці усе ще не відновилися після наслідків отруєння. Також був великий дводенний переїзд, і було видно, що гравці не відновили сили. Дуже важко їм було.

Результат, звичайно не на нашу користь – дуже неприємний рахунок перед матчем-відповіддю. Зараз головне відновити хлопців у першу чергу психологічно і фізично, адже у нас за два дні вже гра чемпіонату, а вже після цього будемо думати про матч-відповідь. Треба встигнути відновитися. Знову зараз буде довгий переїзд, після чого одразу будемо грати.

– Наскільки серйозне пошкодження у Третьякова?

– Треба зробити медогляд. У нього пішло коліно, то може бути серйозне пошкодження, але потрібно зробити МРТ, щоб робити остаточні висновки.

Ми розуміли, що «Славія» дуже сильна у фізичному плані, нав’язує багато боротьби. В цьому аспекті ми, звичайно, сьогодні поступилися.

– Питання від спільноти фанатів. Наскільки великий кредит довіри до вас від керівництва клубу?

– Думаю, що про це треба запитати у керівництва клубу, - сказав Кучер.


Фото - СК «Дніпро-1»