10 серпня 2023 09:05

Сержиньо Дест: "Люди хочуть знати про наше приватне життя і фотографувати - морально це завжди дуже важко"

Захисник «Барселони» Сержиньо Дест розповів про вплив публічності на його ментальне здоровʼя.


«Просто хочу, щоб люди в США памʼятали мене як одного з найкращих крайніх захисників, яких вони коли-небудь бачили, як одного з наймайстерніших. Також хочу, щоб увесь світ знав - відчуваю, що маю великий потенціал, але іноді відсутність стабільності на клубному рівні. У приватному житті трапляється багато речей, іноді важко зосередитися. Мій пріоритет — показати найкращу версію себе, тоді люди згадуватимуть мене, коли закінчу карʼєру.


Люди хочуть знати про наше приватне життя і фотографувати. Це не те ж саме, що звичайна робота. Очевидно, це частина нашої роботи, але морально це завжди дуже важко. У вас не може бути психічного зриву, це майже неможливо, тому що ви повинні стояти за свій клуб, ви повинні представляти людей. Іноді буває важко, коли люди не знають, що відбувається. Єдине, що можу зробити - посміятися над цим.


Багато чого досяг, але ще не задоволений. Я у найбільшому клубі у світі, просто хочу створити свою спадщину. Мені здається, що я ще цього не зробив, маю набагато багато більше, щоб довести та показати це», - сказав Дест.