9 серпня 2023 09:24

Маріо Руй може змінити "Наполі" на "Лаціо"

32-річний португальський захисник "Наполі" Маріу Руй може залишити команду. До Неаполя лівий латераль спершу перейшов на правах оренди з "Роми" у 2017 році, а пізніше команди здійснили повноцінний трансфер. У складі "Партенопеї" португалець провів 199 матчів, забивши три голи та віддавши 24 асисти, включно з вісьмома гольовими передачами у 28 матчах минулого сезону. Але Руй може і не зіграти 200-й матч у футболці "Наполі". Річ у тім, що Маріу так і не вдалося домовитися про новий контракт, навіть зі зниженою зарплатою. Після того, як переговори гравця обойми збірної Португалії з клубом не увінчалися успіхом, латераль і його агент, хоч і не бажаючи цього, але подали прохання про трансфер.


" Маріо Руй хоче продовжити кар'єру в "Наполі", це завжди було його наміром, і ми попросили продовжити контракт на рік, погодившись на зниження зарплати, незважаючи на те, що після виграшу скудетто вона зазвичай збільшується. Наша пропозиція говорить про любов, яку Маріо відчуває до "Наполі". Я поінформував президента клубу Ауреліо Де Лаурентіса про наші наміри, але після численних особистих зустрічей і жвавого обміну думками в телефонних розмовах, можу тільки припустити, що Де Лаурентіс не зрозумів цінності мого клієнта для команди. Тому я сказав президенту, тренеру і Маріо, що якщо надійдуть пропозиції від переконливого спортивного проекту, то ми попросимо про трансфер", – розповів агент португальця Маріо Джуффреді.


Найімовірнішим варіантом продовження кар'єри для Маріу є "Лаціо", де португалець може возз'єднатися зі своїм колишнім тренером Мауріціо Саррі. На це рішення також може вплинути участь "лаціале" в Лізі чемпіонів.