6 серпня 2023 22:39

Гарет Саутгейт про Магуайра: "Світ футболу жорстокий, МЮ завжди кидатиме виклик. Якщо Гаррі випаде зі складу, він повинен вирішити, чи хоче грати десь ще"

Гарет Саутгейт висловився про майбутнє Гаррі Магуайра в «МЮ» та збірної Англії.


«Світ професійного футболу жорстокий. [У «МЮ»] є два найкращі гравці в особі [Рафаеля] Варана та [Лісандро] Мартінеса. Вам завжди будуть кидати виклик, підписуючи найкращих гравців щороку. Командам на кшталт «Манчестер Юнайтед» потрібна хороша глибина [складу] – гравці травмуються, клуб потрапив до зони Ліги чемпіонів та має намір боротися за Прем'єр-лігу.


Буде корисно, якщо Харрі залишиться як запасний. Якщо він буде поза складом, то йому потрібно ухвалити рішення, чи хоче він грати в іншому місці. Найкращі гравці хочуть грати у кожному матчі».


Про Магуайра у збірній Англії


«Все залежить від того, як справи у гравців в інших клубах. Я не можу гарантувати гравцям, що саме вони будуть викликані до збірної.


У них з Джоном Стоунзом була блискуча зв'язка, але у нас з'являються молоді центральні захисники, які набираються досвіду, і в майбутньому буде непросто», – сказав головний тренер збірної Англії в інтерв'ю talkSPORT.