6 серпня 2023 19:05

"Зоря" вдома програла "Кривбасу", в складі господарів голом відзначився екс-динамівець

Отже, другий тур УПЛ, матч "Зоря" - "Кривбас". Рідна та улюблена ліга повернулася і поступово набирає обертів. Сказано це абсолютно без сарказму, бо як би там не було, але було б нудно без наших інколи нудних, інколи цікавих матчів, суддівських і не лише скандалів, та інших інтриг та розслідувань. Все-таки, яким би не був наш футбол, але без нього точно було б набагато нудніше.


Але безпосередньо до гри. І "Зоря" та "Кривбас" у першому турі програли. Луганчани – "Руху", криворіжці – у скандально-суддівському поєдинку "Олександрії". Тому, у звітному поєдинку, щоб не прославитися вже відверто стартовими лузерами і не відповідати на німі запитання своїх уболівальників, обом командам потрібно було брати очки, а ще краще – перемагати.


З цікавого у складі "Зорі" - можна сказати, що вже постійна атакуюча трійка Антюх, Аліференко, Русин. Також вийшов у старті "динамівець" Волошин. Новачки Боль, Бугай та Мичин залишилися в запасі, а ось Яцика після минулого матчу не виявилося навіть у заявці. Як і Герреро, який продовжує відновлюватися після травми.


Вернидуб, зрозуміло, що не від гарного атакуючого життя, відрядив на вістря атаки Кожушка, тоді як Дебелко сів на лаву. Оборона у криворіжців без особливих змін, а ось із цікавого – вихід у старті Ілича та Бізімани, які приєдналися до команди лише влітку. У першому турі вони вже з'являлися на заміну і, мабуть, змогли переконати тренера.


2-й тур УПЛ, сезон 2023/24


6 серпня, Київ, стадіон "Лівий берег"


Суддя: Микола Балакін (Київська область)


"Зоря" (Луганськ) - "Кривбас" (Кривий Ріг) 1:3


Голи: Антюх (4, пен.) – Луньов (43, пен.), Приходько (57), Дебелко (90+5)


Незабитий пенальті: Хомченовський (89, перекладина)


Попередження: Вантух, Антюх, Гулько, Бугай – Задерака, Бізімана, Кожушко, Татарков


Вилучення: Гулько (72, друга жовта)


"Зоря": Сапутін, Батагов, Снурніцин (Гулько, 59), Вантух, Кірюханцев, Дрішлюк (Нагнойний, 68), Мишньов, Волошин (Тлумак, 83), Антюх (Бугай, 59), Аліференко (Мичин, 59)


"Кривбас": Кліщук, Понєдельник, Безкоровайний, Стецьков, Дібанго, Ілич (Татарков, 58), Бізімана (Приходько, 46), Задерака, Луньов (Дебілко, 86), Хомченовський, Кожушко (Вакулко, 77)