4 серпня 2023 08:45
2

Віктор СКРИПНИК: "Не треба докоряти, що ми повинні були. Нічого ми не повинні"

В рамках повторного матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій «Ворскла» поступилася «Ділі» (Горі) (1:3) і вилетіла з єврокубків. Головний тренер полтавчан Віктор Скрипник прокоментував хід подій в протистоянні:


- По-перше, я хочу подякувати тим уболівальникам, які за нас переживали і також хочу привітати команду суперника з проходом. Рахунок по грі... Ті очікування, від «Ворскли» — ми живемо в реаліях і знаємо як нам важко. Ми ніколи не відрізнялися тим, що граємо яскраво, граємо як можемо. Терпимо, але завжди є людський фактор. Якась індивідуальна помилка призводить до голу і це дуже прикро. Але я хочу подякувати своїй команді за те, що вона билася.

У неділю ми вже граємо свій чемпіонат (з «Рухом», 6 серпня), наше завдання зібратися, відновитися і якомога краще зіграти на виїзді, хоча я знаю як важко грати у Львові. Дві доби діставатися сюди на гру... це ні в якому разі не відмовка. Такі ігри додадуть молодій команді досвіду.

Не треба нам в докір говорити, що ми повинні були. Нічого ми не повинні. Ми грали для «Ворскли», для себе, для наших уболівальників. Нам шкода, що ми програли, бажаю удачі команді суперників.

Була невпевненість припуститися вирішальної помилки. Боїшся помилитися — ти завжди помилишся. Коли граєш сміливо, то це призводить до того, що у нас вийшло в останні півгодини в першій грі, — сказав Скрипник на післяматчевій пресконференціі.
З такими думками й настроєм тренера у цієї команди майбутнього немає. Краще й на поле не виходити.
Знаю одного такого,той теж нікаму нічєго не должен.Ще одна фраза про те як вони билися на полі вводить в ступор.